(30) 936 5795

info@delgep.hu

Biottomat történet

2001-ben fogott hozzá a cég az apríték adagoló és égető adapter fejlesztéséhez, az asztalos-iparban képződő gyaluforgács és fűrészpor automatikus, szabályozható módon és jó hatásfokon történő elégetésére. A berendezést a tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztette a társaság, így vált alkalmassá a mezőgazdaságban képződő melléktermékek eltüzelésére is. 2007-ben az addig mechanikus vezérlésű adagolást, saját fejlesztésű, szabadon programozható mikroprocesszoros vezérlőre cseréltük. Működése és megbízhatósága sokat javult és használata jóval kényelmesebb lett. A termék mechanikai része is fejlődött 2014-ben. Új bolygató karokat kapott a rendszer és az adagolóra felszereltünk egy csapágyas rögzítést is. Ezek a változtatások mind meghosszabbítják a termék élettartamát. 2016-ban is elkezdtünk újabb fejlesztéseken dolgozni!

A Del-Gép Kft. termékeit nagyrészt személyes eladással értékesíti. A személyes értékesítés során a vásárlók tájékoztatást kapnak a termék megfelelő és biztonságos kezeléséről és használatáról.

Termékünk két részből áll amiket külön-külön és komplett rendszerként is értékesítünk. Áll egy kazánból és egy automatizált adagoló rendszerből. Ezek más cégek által gyártott termékekkel is kompatibilisek lehetnek. Ilyen igény esetén mindenképpen szükséges telefonos egyeztetés a méreteket illetően.