(30) 936 5795

info@delgep.hu

Biottomat-A100Ö

Biottomat-A100Ö Önbehordó apríték adagoló rendszer a tüzelőtároló aljába szerelhető változat. Ez a termékünk kazánnal szomszédos helyiségekhez alkalmas és 3-4 méter magas aprítékot bír el. Ebből kifolyólag rikán kell utántöltéssel bajlódni.

Ez a termékünk a önbehordó kategóriába tartozik amely a kazán közelében lévő épületből vagy helyiségből képes magába hordani a tüzelőanyagot! De létezik "napi tartályos" változat is. Több méretben is készülnek tartályok 380, 500, 1000, 1400 és 4000 literes kiszerelésben.

Minden adagoló rendszerünket automatizált vezérléssel látjuk el, így a tüzelés csak minimális felügyeletet igényel. Begyújtás után az adagolós automatikus és csak a tüzelő anyag utánpótlásáról kell gondoskodni megfelelő időközönként.

Biottomat termékeink minimális karbantartást igényelnek. Telepítés előtt helyszíni felmérést végzünk, közösen választjuk ki a megfelelő méretet. Beüzemelés után részletes tájékoztatót adunk a működésről, betanítást tartunk, kérdéseikkel később is kereshetnek minket.

A részletes méretek leegyeztetése miatt forduljon hozzánk bizalommal!

Biottomat A100Ö önbehordó rendszer

 

Géptípus:

 

BIOTTOMAT-100-ÖNBEHORDÓ

Névleges fűtési teljesítmény:

kW

100

Huzat igény

Pa

min. 150

Napi tartály űrméret:

m3

Helyi kialakitás

Villamos áram:

 

3/N/PE 400 V AC

Villamos teljesítmény szükséglet:

kW

0,43

Gépméretek *

   

szélesség:

mm

speciális

kazánból kinyúló hossz:

mm

speciális

teljes hossz:

mm

speciális

magasság:

mm

speciális

Saját tömeg:

kg

250

Vezérlés:

 

Mikroprocesszoros, a kezelőfelületről programozható vezérlő berendezés

« Adagolók

Hasonló termékek

Biottomat-A35Ö

Biottomat-A35Ö

Biottomat-A35Ö Önbehordó apríték adagoló rendszer ami a tüzelőtároló aljába szerelhető. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.