(30) 936 5795

info@delgep.hu

Komplett rendszerek

A Biottomat fűtésrendszer két elemből áll. A kazánból és az adagolóból. Kazánunk fűtésre és melegvíz biztosítására egyaránt alkalmas, így családi házak, közösségi épületek, intézmények, cégek energiaellátására is használható.

A kazán belső tűztere 5mm-es lemezből készül, a külső köpenye pedig 4mm-ből, emellett ellátjuk még egy külön hőszigetelő burkolattal. A kényelem biztosítása érdekében a hamu és pernye eltávolítás, valamint a füstjárat tisztítás automatizált, így csak a hozzátartozó hamuládát kell üríteni.

Az adagoló rendszereink tartályos és önbehordós változatban készülnek. A tartályos kivitelnél a "napi tartály" mérete és a kazán teljesítménye befolyásolja az utántöltés gyakoriságát. Az önbohordós rendszernél pedig a kazánházzal szomszédos helyiségben helyezzük el berendezést, ahol a helyiséget kell utántölteni.

Adagolóinkat továbbá automata mikroprocesszoros vezérléssel látjuk el, így a begyújtás utána folyamatosan üzemelnek és minimális felügyeletet igényelnek. Ez a vezérlés szabadon programozható így szinte bármilyen tüzelőanyaggal összehangolható!

Az egyes adagolóink és kazánjaink szabadon kombinálhatók egymással. Itt találhatók a leggyakrabban használt és javasolt kombinációk!

Tüzelőanyagok

  • Faapríték
  • Fűrészpor
  • Gyaluforgács
  • Ocsú
  • Meggymag
  • Cseresznyemag
  • Pellet
  • Gabona hulladék (Összeégésre figyelni kell!)
  • Napraforgó
  • Energia fűz apríték vagy pellet

Tartályos komplett rendszerek

Biottomat-25-1

Biottomat-25-1

Biottomat 25-1 komplett rendszer, 25 kW-os kazán, 380 literes adagolóval és mikroprocesszoros vezérléssel. Kisebb épületek és családiházak fűtésére ideális.

Biottomat-25-2

Biottomat-25-2

Biottomat 25-2 komplett rendszer, 25 kW-os kazán, 500 literes adagolóval és mikroprocesszoros vezérléssel. Kisebb épületek és családiházak fűtésére ideális.

Biottomat-35-1

Biottomat-35-1

Biottomat 35-1 komplett rendszer, 35 kW-os kazán, 380 literes adagolóval és mikroprocesszoros vezérléssel. Kisebb épületek és családiházak fűtésére ideális.

Biottomat-35-2

Biottomat-35-2

Biottomat 35-2 komplett rendszer, 35 kW-os kazán, 500 literes adagolóval és mikroprocesszoros vezérléssel. Kisebb épületek és családiházak fűtésére ideális.

Biottomat-35-Kombi

Biottomat-35-Kombi

Biottomat 35-Kombi komplett rendszer, 35 kW-os kazán, 1000 literes adagolóval és mikroprocesszoros vezérléssel. Kisebb épületek és családiházak fűtésére ideális.

Biottomat-80

Biottomat-80

Biottomat-80: 80 kW-os kazán 1400 literes tartállyal és mikroprocesszoros vezérléssel. Cégek, iskolák és nagyobb épületek fűtésére ajánlja cégünk ezt a típust!

Biottomat-80 Góliát

Biottomat-80 Góliát

Biottomat-80 Góliát 80 kW-os kazán 4000 literes tartállyal és mikroprocesszoros vezérléssel. Cégek, iskolák és nagyobb épületek fűtésére ajánljuk!

Biottomat-100

Biottomat-100

Biottomat-100: 100 kW-os kazán 1400 literes tartállyal és mikroprocesszoros vezérléssel. Cégek, iskolák és nagyobb épületek fűtésére szoktuk mi ajánlani!

Biottomat-100 Góliát

Biottomat-100 Góliát

Biottomat-100 Góliát: 100 kW-os kazán 4000 literes tartállyal és mikroprocesszoros vezérléssel. Cégek, iskolák és nagyobb épületek fűtésére ajánljuk!


Önbehordó komplett rendszerek

Önbehordós komplett rendszereink biztosítják a legnagyobb kényelmet. Abban az esetben ha a kazánház mellett van egy alkalmas helyiség a tüzelőanyag tárolására ez a szerkezet közvetlenül onnan hordja be az aprítékot! Mivel a tároló aljában helyezzük el a szerkezetet így csak arról kell gondoskodni hogy mindig legyen felette apríték.  

Biottomat-25 Önbehordó

Biottomat-25 Önbehordó

Biottomat-25 Önbehordó komplett rendszer: 25 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.

Biottomat-35 Önbehordó

Biottomat-35 Önbehordó

Biottomat-35 Önbehordó komplett rendszer: 35 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.

Biottomat-80 Önbehordó

Biottomat-80 Önbehordó

Biottomat-80 Önbehordó komplett rendszer: 80 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.

Biottomat-100 Önbehordó

Biottomat-100 Önbehordó

Biottomat-100 Önbehordó komplett rendszer: 100 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.