(30) 936 5795

info@delgep.hu

Biottomat-25 Önbehordó

A Biottomat komplett fűtésrendszer két elemből áll, a kazánból és az adagolóból.

Kazánunk fűtésre és melegvíz biztosítására egyaránt alkalmas, így családi házak, közösségi épületek, intézmények, cégek energiaellátására is használható.A kazán belső tűztere 5mm-es lemezből készül, a külső köpenye pedig 4mm-ből, emellett ellátjuk még egy külön hőszigetelő burkolattal. A kényelem biztosítása érdekében a hamu és pernye eltávolítás, valamint a füstjárat tisztítás automatizált, így csak a hozzátartozó hamuládát kell üríteni.

Biottomat önbehordó adagoló rendszer, épületekbe szerelhető változat. Ez a termékünk kisebb helyiségekhez alkalmas és 2,5 méter magas aprítékot elbír. Ebből kifolyólag rikán kell utántöltéssel bajlódni.

Ez a termékünk a önbehordó kategóriába tartozik amely a kazán közelében lévő épületből vagy helyiségből képes magába hordani a tüzelőanyagot! De létezik "napi tartályos" változat is. Több méretben is készülnek tartályok 380, 500, 1000, 1400 és 4000 literes kiszerelésben.

Minden adagoló rendszerünket automatizált vezérléssel látjuk el, így a tüzelés csak minimális felügyeletet igényel. Begyújtás után az adagolós automatikus és csak a tüzelő anyag utánpótlásáról kell gondoskodni megfelelő időközönként.

Biottomat termékeink minimális karbantartást igényelnek. Telepítés előtt helyszíni felmérést végzünk, közösen választjuk ki a megfelelő méretet. Beüzemelés után részletes tájékoztatót adunk a működésről, betanítást tartunk, kérdéseikkel később is kereshetnek minket.

A részletes méretek leegyeztetése miatt forduljon hozzánk bizalommal!

Biottomat-25 Önbehordó komplett rendszer 25 kW-os kazánnal önbehordó adagolóval és automata vezérléssel. Családiházak és kisebb épületek fűtésére ajánljuk ahol a kazánház közelében kialakítható egy helyiség a tüzelőanyagnak.
Befűthető légköbméter: 300-540
Négyzetméterben: 100-180

Önbehordó rendszer

 

Megnevezés

Mértékegység

25kW

Kazán:

Tömeg

kg

312

Víztérfogat

liter

65

Minimális üzemi vizhőmérséklet

°C

60

Maximális üzemi vizhőmérséklet

°C

90

Névleges hőteljesítmény

kW

25

Füstcső csatlakozás

mm

150

Füstcső átmérője

mm

150

Minimális kéményátmérő

mm

180

Előremenő csatlakozás

coll

2

Visszatérő csatlakozás

coll

2

Töltő-ürítő

coll

½

Minimális huzat igény

mbar

0,2

Méretek:

Magasság

mm

1350

Mélység

mm

830

Szélesség

mm

530

« Komplett rendszerek

Hasonló termékek

Biottomat-35 Önbehordó

Biottomat-35 Önbehordó

Biottomat-35 Önbehordó komplett rendszer: 35 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.

Biottomat-80 Önbehordó

Biottomat-80 Önbehordó

Biottomat-80 Önbehordó komplett rendszer: 80 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.

Biottomat-100 Önbehordó

Biottomat-100 Önbehordó

Biottomat-100 Önbehordó komplett rendszer: 100 kW-os kazán, önbehordó apríték adagoló rendszer. A kiépítéshez szükséges egy fedett helyiség a kazánház közelében a tüzelőanyagnak.